actief in de regio oost-Brabant en midden-Limburg!
 
Dé verhuurmakelaar en beheerder van uw woning!

Werkwijze verhuren van uw woning             Werkwijze huren van een woning

  1.    Vrijblijvende afspraak:

Tijdens een verblijvende afspraak komen wij graag bij u langs om onze werkwijze toe te lichten. We laten u kennis maken met wat wij te bieden hebben als Genzo makelaardij en houden rekening met wat uw specifieke wensen zijn.

 2.    Woningopname en bespreken mogelijkheden:

Wij geven een verhuuradvies voor een marktcomforme huurpijs. Uiteraard bent u degene die beslist welke prijs u voor uw woning vraagt. Verder bespreken we met u hoe we de woning presenteren en op welke platforms deze geplaatst kan worden. In overleg plaatsen wij uw woning op de belangrijkste verhuurwebsites van Nederland, zoals Pararius, Funda, en Jaap. Deze websites zijn doeltreffend en belangrijk bij het vinden van een goede huurder. Voor het plaatsen van de woning op deze websites is het belangrijk goede foto’s te hebben alsmede een belangstelling wekkende woningomschrijving. Uiteraard verzorgen wij dit voor u!

  3.    Bezichtigingen potentiële huurder(s)

Inmiddels staat uw woning online. Wij zorgen ervoor dat +/- 5 potentiële huurders de woning kunnen bezichtigen. Om een goed beeld te krijgen van de potentiële huurder nemen wij ongeveer 30 minuten per bezichtiging de tijd. Uit deze aanmeldingen kan een huurder gekozen. Het is mogelijk om als verhuurder bij deze bezichtigingen aanwezig te zijn, dit zodat u zelf een beeld kant vormen van de huurders, waardoor het wellicht makkelijker is om tot een selectie te komen.

 4.    Financiële screening huurder:

Inmiddels zijn de bezichtigen afgerond en heeft naar alle waarschijnlijkheid een huurder de woning toegewezen gekregen. De financiële screening is wellicht een van de belangrijkste onderdelen binnen het verhuurproces. Hierbij worden de kandidaten uitgebreid getoetst. Zo wordt er o.a. gekeken of de solvabiliteit van de huurders voldoet en of men beschikt over de juiste papieren.

 5.    Opstellen huurdocumenten:

Gefeliciteerd! U heeft een huurder gevonden. Genzo makelaardij stelt voor u een huurovereenkomst op. Deze overeenkomst bakent alle terreinen goed af, zodat zowel verhuurder als huurder niet voor verassingen komt te staan.

6.    Sleuteloverdracht en opleverraport:

Bij de sleuteloverdracht wordt een laatste inspectie gedaan. Hiervoor stellen wij een zeer uitgebreid visueel en tekstueel ondersteund inspectierapport op. Beide partijen voorkomen hiermee eventuele onduidelijkheid aan het einde van de huurovereenkomst. Na dat alle documenten zijn ondertekend geeft u de sleutels aan uw huurder. De woning is verhuurd!

          

 

 

 

Wij weten hoe lastig het kan zijn om een geschikte huurwoning te vinden. Genzo Makelaardij zal u bijstaan in het zoeken én vinden van een huurwoning die past bij uw woonwensen!


1. Gratis inschrijven*

Wanneer u opzoek bent naar een woning is het belangrijk om u in te schrijven via ons inschrijfformulier hieronder aan de pagina. Dit formulier dient volledig naar waarheid ingevuld te worden en retour gezonden te worden aan: info@genzomakelaardij.nl. Pas na het inschrijven nemen wij uw aanvraag in behandeling. Wij rekenen geen aanhuurkosten of aanhuurcourtage! Deze kosten zijn wettelijk niet toegestaan en deze hoeft u bij ons dan ook nooit te betalen! 


2. Bezichtigingen opstellen huurcontract

Wanneer wij voor u een passende woning in ons aanbod hebben heeft u de mogelijkheid een bezichtiging met ons in te plannen. Wanneer u de woning toebedeelt krijgt start de procedure van screening. Wij vragen van u documenten zoals vermeld in het inschrijfformulier. Wanneer de papieren in orde zijn overhandigen wij u de sleutel en wensen wij u veel woonplezier in uw nieuwe huurwoning! 


Inschrijfformulier huurwoning:
* Het inschrijven geeft geen garantie tot het vinden van een woning,