actief in de regio oost-Brabant en midden-Limburg!
 
Dé verhuurmakelaar en beheerder van uw woning!

Beheer van uw woning

Naast het uitvoeren van bemiddeling bij verhuur bieden wij ook een beheersservice aan.


Waarom beheer uitbesteden?

Als u ervoor kiest het beheer zelf te regelen is het vrijwel noodzakelijk 24/7 beschikbaar te zijn. Deze last kan naast een drukke baan voor stress en gespannen situaties zorgen. Genzo Makelaardij kan u hierbij helpen. Klachten of opmerkingen van huurders komen direct bij ons terecht, waardoor u de tijd heeft ze daarna te verwerken. 


Welk beheer neemt Genzo Makelaardij op zich?

- Financieel beheer: Wij zorgen ervoor dat de maandelijkse huurinkomsten worden geïncasseerd bij de huurder. Na aftrek van het courtage betalen wij deze aan u door. Indien de huurbetalingen niet door de huurder worden betaald zullen wij het eventuele aanmaning contact met de huurder verzorgen. Indien dit niet tot succes leidt is de verhuurder verantwoordelijk voor het aansturen van een gerechtelijke incasso.


- Aanspreekpunt voor zowel huurder als verhuurder: Kleine opmerkingen van huurder of verhuur worden aan beide partijen gecommuniceerd. Eventuele klachten worden door ons bemiddeld. Indien zich er calamiteiten hebben voortgedaan zullen wij een rapportage aan de verhuurder verzorgen.


- Verzorgen jaarlijkse huurverhoging: Op een jaarlijks moment zullen wij u ontzorgen in het proces van huurverhoging. Wij zullen de hurende partij via de wettelijk gestelde regels tijdig per post informeren over een huurverhoging. 


- Verzorgen eindinspectie huurcontract: Bij het aflopen van het huurcontract zullen wij twee weken voor het einde starten met een voorinspectie. Tijdens deze voorinspectie gaan wij aan de hand van diverse formulieren vaststellen welke eventuele veranderingen moeten worden gedaan tegen het einde van het huurcontract. Dit om ervoor te zorgen dat eventuele problemen bij de eindinspectie worden voorkomen wat een soepele doorstroming van huurders genereert. Bij de eindinspectie zullen wij aan de hand van een inspectierapport de woning doorlopen. Indien alles akkoord is nemen we de sleutels in en is de woning klaar om opgeleverd te worden!


Let op! Technisch beheer zoals reparaties, storingen, dan wel verbouwingen worden niet door ons geregeld.